۱) در هنگام گرم کردن مواد غذایی با ماکروفر با قدرت ” Max ” به هیچ نباید از ظروف فی از قبیل فویل، آلومینیومی، قاشق و ظروف دور طلایی استفاده کنیم.

۲) بیشترین زمان برای گرم کردن بین ۲٫۵ تا ۳٫۵ دقیقه می باشد.

۳) برای گرم کردن خورشتها، سوپها و به طور کامل مواد غذایی که غلیظ هستند باید ۲ بار زمان بدهیم، یک بار ۲٫۵ دقیقه زمان داده سپس مواد غذایی را خارج کرده، آن را هم می زنیم و سپس دوباره داخل دستگاه گذاشته و ۲٫۵ دقیقه زمان می دهیم.دلیل این کار این است که امواج باید به مرکز مواد غذایی برسد در غیر این صورت فقط دور غذا گرم می شود.

۴) در قسمت سمت راست داخل ماکروفر یک فیلتر وجود دارد که برای دفع امواج اضافی می باشد،این فیلتر باید هر شش ماه یکبار عوض شود و در صورت خرابی تعویض شود.(تعویض فیلتر ماکروفر باید هر ۲ سال یکبار تعویض شود.

۵) برای ضد عفونی کردن داخل ماکروفر آب و لیموی تازه، مخلوط آب و سرکه ویا مخلوط آب و جوش شیرین را داخل یک ظرف ریخته و داخل ماکروفر بگذارید و به مدت ۳ دقیقه با قدرت Max زمان بدهید،سپس ظرف را خارج کرده و با دستمال تمیز داخل دستگاه را پاک کنید

۶) فلت دستگاه (برد جلوی دستگاه) را به هیچ عنوان با مواد شوینده پاک نکنید.

۷) برای جلوگیری از نوسانات برق حتما باید دوشاخه دستگاه را به محافظ های استاندارد وصل کنید.

۸) برای جلوگیری از نشت امواج حداکثر هر سال یکبار دستگاه های ماکروفر باید توسط سرویس کار مجرب بازدید و سرویس شود 

۹)غذایی که از فریزر خارج می شود قبل از قرار دادن در مایکروفر باید به طور کامل از حالت یخ زدگی خارج شود، زیرا آب، بسیار راحت تر از یخ، اشعه مایکروویو را به خود جذب می کند، بنابراین اگرقسمت هایی از غذا هنوز یخ زده باشد، حرارت به طور یکنواخت به غذا نمی ر سد و میکروارگانیزم های مضردر آن باقی می ماند. البته مزیت مایکروفر این است که غذا با خارج شدن از فریزر و آب شدن یخ آن، می تواند سریع پخته و سرو شود، بدون این که برای مدت طولانی در محدوده خطر حرارت یعنی ۴ تا ۶۰ درجه که دمای رشد میکروب هاست، قرارگیرد.

۱۰)فقط از ظروفی که مخصوص مایکروفر است باید در این دستگاه استفاده شود. ظروف پلاستیکی معمولی برای استفاده در مایکروفر مناسب نیست زیرا با حرارت بالای مایکروفر، ساختار شیمیایی این ظروف تغییر می کند و مواد سمی وارد غذا می شود.

۱۱)برای گرم کردن غذاهای چرب، ظروف شیشه ای به پلاستیکی ارجحیت دارد. ظروف فی یا دارای روکش فی و نیز فویل های آلومینیومی برای استفاده مایکروفر مناسب نیست زیرا اشعه های مایکروفر را منعکس می کند و ممکن است به خود دستگاه نیز آسیب برساند. ظروفی که همراه غذا در مایکروفر گرم می شود برای استفاده در این دستگاه نامناسب است ولی ظروفی که سرد باقی می ماند برای این منظور مناسب تر است. برای آزمایش ظرف شیشه ای مناسب برای مایکروفر، می توان ظرف موردنظر را برای یک دقیقه در آن قرار داد، اگر گرم شد برای استفاده در مایکروفر مناسب نیست، اگر ولرم شد برای دوباره گرم کردن غذا مناسب است واگر سرد ماند برای پختن غذا مناسب است. در ظروف گرد یا بیضی شکل، کناره های غذا نمی سوزد زیرا در این ظروف تمام کناره های غذا به طور یکنواخت حرارت می بیند، ولی در ظروف مربعی شکل کناره های غذا بیشتر می سوزد. ظروف گود، به علت این که سطح تماس بیشتری ایجاد می کند برای گرم کردن غذا در مایکروفر مناسب تر است. برای حفظ رطوبت درون غذا و یکنواخت حرارت دیدن آن بهتر است روی غذا پوشانده شود. اگر بدین منظور از روکش های پلاستیکی استفاده می شود، بهتر است با غذا تماس نداشته باشد.

منبع : کانال تلگرام https://t.me/roshaidservice

سایت : http://roshaidservice.ir/


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : ظروف ,دستگاه ,مایکروفر ,استفاده ,ماکروفر ,مواد ,مایکروفر مناسب ,مواد غذایی ,برای استفاده ,داخل ماکروفر ,مناسب نیست
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مامان و بابا و بچه‌ها Mark گل شبدر مرجع مقالات رسمي سئو کار نشدنی درام اکباتان اسپرت آوازا معرکه